KARABÜK / SAFRANBOLU - Kalealtı Ortaokulu

Eyl

Değerli öğrenci ve velilerimiz Eğitim kurumlarında Hijyen şartlarının geliştirilmesi ve Enfeksiyon önleme kontrol kılavuzu sitemizde yayınlanmıştır. Okul içi ve dışı eğitim faaliyetlerimizde bu kılavuzda belirtilen yönergelere uymanız salgın hastalık döneminde büyük önem arz etmektedir.

Ekm

Öğrencimizin durumunu konuşmak, sorunlara birlikte çare bulmak ve daha iyi bir  eğitim öğretim ortamı oluşturabilmek için sizleri okulumuza bekliyoruz. 2019-2020 Eğitim – Öğretim Yılı 1. Dönem Veli Toplantısı 17.10.2019  Perşembe günü saat 19:00'de yapılacaktır.

Belirlenen gün ve saatte tüm velilerimizin toplantıda hazır bulunmasını önemle rica ederim.

Mehmet Ali ÇAVDAR

Kalealtı Ortaokulu Müdürü