KARABÜK / SAFRANBOLU - Kalealtı Ortaokulu

Kalealtı Ortaokulu

Adres
HACIHALİL MAH. ASMAZLAR CAD. KALEALTI ILK VE ORTA OKULU BLOK NO: 8 SAFRANBOLU / KARABÜK
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, Yüce Türk Milletinin milli ,ahlaki, manevi, kültürel değerlerini benimseyen vatandaşlık sorumluluğunu kazanmış bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Biz öğrencilerimize sağlıklı ve dengeli gelişmelerini sağlamak ve onları 21. yüzyılın değişen ve gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve becerilerle donatmak için onları gerçek yaşamla kucaklaştırıp bulundukları ortamdan haz duymalarını sağlamak için varız.
Öğretim Şekli :Tekli
Ulaşım
Minibüs ve Belediye Otobüsü ile Eskiçarşı Kazdağlı Meydanına gelirken önünden geçiyor.
Yerleşim Yeri
Safranbolu´nun en eski yerleşim alanlarındandır. Eğitim faaliyetleri tarihçesinde en eski eğitim veren okuludur.
Karabük İl Merkezine 11 km. Safranbolu İlçe Merkezine 3 km.