KARABÜK / SAFRANBOLU - Kalealtı Ortaokulu

Etiket Sonuçları: BRONZ

Nis

Okulumuz  Doğanın Sesine Kulak Ver (Uyanış)  isimli e twinning projesi kapsamında öğrenci -öğretmen webinarımızı gerçekleştirdik.12 proje ortağımız ve projeye kayıtlı öğrencilerin  de katılımıyla gerçekleşen webinarda proje kurucumuz  Pınar SAYAR moderatörlüğünde  projemizin hedefleri üzerinde durulmuştur. Webinarımız kapsamında web 2 araçlarını etkin kullanabilmeyi artırmak amacı Selda Koç öğretmenimizin moderatörlüğünde kahoot uygulaması yapılmış ve eSafety Label elçimiz Şirin Moğulkoç hocamızın güvenli internet sunumu gerçekleştirilmiştir. Çalışmalarında öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diileriz.

Nis

Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Derya Sarı koordinatörlüğünde Azebaycan, İtalya ve Türkiye 'nin farklı şehirlerindeki okulların da yer aldığı 12 ortaklı "Doğanın Sesine Kulak Ver ( Uyanış) adlı e Twinning projemiz Ulusal ajans tarafından onaylandı. E Twinning projesinde evrendeki en öğretici okula, doğaya ellerimizde hazırladığımız pankartlarla çıkacak doğanın sesine ses olacağız....Diyeceğiz ki....Biz buradayız ve seni koruyacağız... Söz.... Proje çalışmalarına başlayan öğretmen ve öğrencilerimize çalışmalarında  başarılar diliyoruz...

Ock

Öğrencilerimize milli manevi ve kültürel değerleri yaşatmak, yaygınlaştırmak ve bu değerlerin yeni nesillere aktarılmasını sağlamak hedefiyle yola çıkan ''Kültür Yolcusu'' e Twinning Projesi; Okulumuz Türkçe Öğretmeni Seher ÖZEN  koordinatörlüğünde yürütülmektedir. Okulumuz 7. sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen proje ile tarihimize ait kültür öğeleri tanıtılmaktadır. Bu projede emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

OKULUMUZ ESAFETY BRONZ ETİKETİ ALDI